Femeie din Olt, bătută o noapte întreagă de concubin cu pumnii și picioarele, dar și cu un vătrai. Printr-un miracol, ea a supraviețuit. Agresorul a fost arestat

Un bărbat din localitatea olteană Mărunței a fost reținut și, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile, duminică, după ce și-a bătut concubina cu pumnii și picioarele, dar și cu o coadă de mătură și cu un vătrai, pe durata unei întregi nopți. Greu de crezut, dar femeia a supraviețuit.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, „începând din seara zilei de 30 martie şi până în dimineaţa zilei următoare, cu intenţie indirectă de a o omorî, inculpatul, Nicolae Daniel Bădescu, i-a aplicat concubinei sale, în vârstă de 50 de ani, mai multe lovituri la nivelul feţei, a capului şi corpului cu pumnii, genunchii şi picioarele, cu o coadă de mătură şi un vătrai tip foraş, lovituri în urma cărora persoana vătămată a suferit mai multe leziuni traumatice”.

Potrivit constatărilor preliminare medico-legale, persoana vătămată a prezentat multiple echimoze, excoriaţii şi hematoame la nivelul feţei, capului, membrelor superioare şi inferioare şi corpului, necesitând pentru vindecare 12 – 14 zile de îngrijiri medicale.

Medicul legist a mai stabilit că leziunile de la nivelul antebraţului stâng pot fi considerate leziuni de autoapărare.

Reținut în primă fază pentru 24 de ore, agresorul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, duminică, procurorii solicintând arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 de zile. Judecătorul a acceptat propunerea procurorilor. Bărbatul este cercetat pentru tentativă la omor calificat.

Parchetul Olt precizează că „punerea sub învinuire a unei persoane suspecte sau punerea în mişcare a acţiunii penale pentru o persoană inculpată reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiului prezumţiei de nevinovăţie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here