FOTO Un tânăr din Olt a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident la intrare în Craiova

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Olt, a ajuns la spital, marți, după ce mașina pe care o conducea a fost implicată într-un accident petrecut la intrare în Craiova.

Evenimentul a avut loc la intersecția dintre Centura de Nord a Craiovei și Calea București, în zona Hanului Doctorului, unde mașina condusă de tânăr a intrat în coliziune cu un alt autoturism care tracta o platformă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj, vinovat de producerea evenimentului este șoferul autoturismului care tracta o remorcă, cetățean bulgar, care, neasigurându-se la schimbarea direcției de mers către stânga, a fost lovit de tânărul din Olt care circula regulamentar și care nu a mai avut cum să evite coliziunea.

În urma accidentului, tânărul din Olt (Balș) a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Craiova.

„Un bărbat de 41 ani, cetăţean bulgar, conducea un autoturism, care tracta o platformă, pe Centura de Nord, iar la intersecţia cu Calea Bucuresti, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga, fiind lovit de un autoturism care circula regulamentar pe Calea București, direcția către centrul oraşului. Din accident a rezultat o victimă, conducătorul autoturismului care circula regulamentar, un tânăr de 21 de ani, care a fost transportat la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Tânărul rănit este din Balș.

Pe numele șoferului vinovat a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here