Aproape 1.000 de locuri de muncă vacante în Slatina și Caracal. Se caută personal în foarte multe domenii

Aproape 1.000 de posturi vacante pot fi consultate, vineri, de cei aflați în căutarea unui loc de muncă, la Slatina și Caracal, unde Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt va organiza, începând cu ora 9.00, Bursa generală a locurilor de muncă.

La Slatina, evenimentul se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar la Caracal – în foaierul Teatrului Naţional.

„Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare a forței de muncă disponibile în rândul șomerilor,existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant. Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze/reorienteze profesional”, a declarat directorul AJOFM Olt, Constantin Câtu.

Până la această dată au fost contactaţi 69 agenţi economici, dintre care 54 au confirmat participarea, cu un număr de 938 locuri de muncă vacante. Dintre acestea 43 sunt pentru studii superioare. Principalele profesii pentru care angajatorii caută personal sunt cele de inginer construcţii civile, inginer drumuri, economist, consultant asigurări, fierar betonist, dulgher construcţii, lăcătuş mecanic, instalator apă-canal, electrician, agent de vânzări, lucrător gestionar, zidar rosar tencuitor, operator producţie, confecţioner asamblor articole din textile, ambalator manual, dar și de muncitor necalificat.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here