În buza alegerilor europarlamentare, liderul PNL Olt vrea o relație bună cu fermierii pe care îi ignora în februarie

Dacă în februarie fermierii din Coteana care au pichetat sediul PNL Olt din Slatina, plângându-se că aleșii liberali din comuna lor se opun închirierii izlazului comunal către proprietarii de animale, nu i-au înmuiat inima liderului organizației, Liviu Voiculescu, acesta a devenit mai înțelegător cu fermierii care, miercuri, au revenit să protesteze la sediul liberalilor. Motivul ar putea fi apropierea alegerilor europarlamentare, la care Voiculescu vrea în Olt un scor de cel puțin 20% pentru PNL.

Miercuri, fermierii din Coteana au revenit la sediul PNL Olt, dar nu singuri, ci aducându-i cu ei și pe proprietarii de animale din localitatea Rusănești, unde, de asemenea, consilierii liberali pun bețe-n roate închirierii pășunilor.

Dacă, în februarie, liderul PNL Olt nu a manifestat prea multă înțelegere față de problema oamenilor, spunând că „eu nu pot să intervin în decizia consilierilor locali pentru că am încredere în ei şi, dacă nu au votat pentru, înseamnă că au şi argumente”, de data aceasta, în buza alegerilor europarlamentare, Liviu Voiculescu s-a arătat deschis implicării sale în soluționarea acestei situații.

„În urma discuției am stabilit de comun acord ca eu, împreună cu grupurile de consilieri din localitățile respective să avem o ședință cu toți crescătorii din fiecare localitate și să ajungem la o înțelegere cu toții, de comun acord, care să fie în interesul tuturor crescătorilor”, a spus, miercuri, liderul PNL Olt, după întâlnirea cu fermierii, potrivit Gazeta Nouă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here