Premii în valoare de 7.300 lei la crosul „Crosul Primăverii – Slatina 5 k”/ Va fi și un premiu pentru cel mai vârstnic participant

Valoarea premiilor pe care primăria Slatina le pune la bătaie pentru cea de-a doua ediție a „Crosului Primăverii – Slatina 5 k” este de 7.300 de lei. Va fi și un premiu pentru cel mai vârstnic participant. Competiția va avea loc în data de 12 mai, iar înscrierile au început încă din 3 aprilie. 

Și la cea de a II-a ediție a evenimentului “Crosul Primăverii – Slatina 5 k” vor fi premiați atât primii trei câștigători de la general, indiferent de categoria de vârstă (atât la masculin, cât și la feminin), dar și primii trei câștigători la categoriile de vârstă 18-29 ani (masculin și feminin), între 30-49 ani (masculin și feminin), peste 50 ani (masculin și feminin).

„La finalul competiției, vom acorda și un premiu special pentru cel mai vârstnic sau cea mai vârstnică participantă”, a precizat primarul Slatinei, Emil Moț.

Valoarea în bani a premiilor 7.300 de lei.

Competiția va avea loc duminică, 12 mai, cu începând cu ora 10:00 și se adresează tuturor amatorilor de cros care, îndeplinesc condițiile din regulamentul concursului. Numărul maxim de competitori ce se pot înscrie este de 350 de persoane.

Traseul și modalitatea de înscriere sunt menționate în regulament, care poate fi consultat AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here