Viorica Dăncilă l-a demis pe șeful Direcţiei Generale Antifraudă după avertismentul lui Liviu Dragnea: Cu cine a fost înlocuit

Sursa foto: b1.ro

Premierul Viorica Dăncilă l-a demis pe vicepreședintele Agenției Național de Administrare Fiscală (ANAF), Virgil Pîrvulescu, cel care coodona activitatea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală. Decizia a fost publciată în Monitorul Oficial, informează Agerpres. 

Virgil Pîrvulescu ocupa această funcție din luna ianuarie a acestui an.

În locul său a fost numit Daniel Mihail Tudor, decizia fiind, de asemenea, publicată în Monitorul Oficial.

Tudor a mai ocupat acest post în timpul mandatului de premier al lui Mihai Tudose. A fost numit în funcție în iulie 2017, iar în martie 2018 a fost schimbat de premierul Viorica Dăncilă.

Schimbarea conducerii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală are loc în contextul în care, liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut, miercuri, un mesaj extrem de dur în care a acuzat dublul standard al alimentelor şi a transmis un avertisment către autorităţi privind marfa de contrabandă.

„Transmit un ultim avertisment celor de la Autoritatea Sanitar Veterinară, celor de la Protecţia Consumatorului, Antifrauda şi Vămile: Dacă într-un timp foarte scurt nu vor reuşi să realizeze un sistem prin care în România să nu mai intre marfă de contrabandă, mă refer în special la legume şi fructe, dacă nu vor fi in stare să analizeze fiecare fruct şi fiecare legumă, să nu mai intre ceva nesănătos, atunci mai bine să plece acasă sau de unde au venit”, a spus Liviu Dragnea.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here