Liberalii din Olt îi aduc pe Rareș Bogdan și Ludovic Orban la Slatina și Balș

PNL Olt organizează vineri, 19 aprilie, la Slatina și Balș, o serie de evenimente la care vor participa președintele partidului, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău și trei dintre candidații la alegerile europarlamentare, în frunte cu fostul jurnalist la Realitatea TV Rareș Bogdan.

Alături de Rareș Bogdan se vor mai afla europarlamentarul Marian Jean Marinescu și primarul Balșului, Mădălin Teodosescu, aflat pe lista de candidați pe un loc neeligibil.

Prima oprire a oaspeților va fi la Balș, unde aceștia vor avea o întâlnire, începând cu ora 10.00, în zona Casei Tineretului, cu simpatizanții PNL.

În jurul orei 13 oaspeții vor ajunge la sediul PNL Olt din Slatina. Liberalii vor avea, apoi, o deplasare prin oraș, pe următorul traseu: sediu PNL – strada Primaverii – Piața Zahana – ACR Spital – Esplanada – b-dul A.I. Cuza – sediu PNL.

După-amiaza zilei va fi dedicată întâlnirii gazdelor și oaspeților cu reprezentanții mass-media, nu la sediul organizației județene a PNL, ci într-un restaurant. Tot aici, spre seară, va fi organizată prima ediția a Galei Premiilor “I.C. Bratianu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here