Curtea de Apel Craiova ar putea pronunța, azi, sentința în care liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu, este judecat pentru mai multe infracțiuni

Liviu Voiculescu

Emoții mari, azi, pentru președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu: Curtea de Apel Craiova ar putea pronunța sentința în dosarul în care liderul liberal este acuzat de procurorii DIICOT de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc și pentru conflict de interese.

În 8 aprilie, Curtea de Apel Craiova a stabilit termen pentru deliberare şi pronunţare la data de 17 aprilie.

Fostul inspector principal de poliție Liviu Voiculescu a fost trimis în judecată, în 2014, alături de mai multe persoane, printre care se numără foștii săi colegi de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Olt, Laurențiu Lazăr, zis Tătuțu, și Ciprian Gheorghiceanu, mai mulţi angajați ai Finanțelor Publice Olt și oameni de afaceri din Olt și Dolj. În mulţimea de infracţiuni care se regăsesc în dosar, Liviu Voiculescu, zis Mamba, a acumulat acuzaţii pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc.

Tot timpul Liviu Voiculescu, ales în 2016 primar al comunei Cungrea, iar în 2018, în urma decesului regretatului Costel Moisescu, președinte al PNL Olt, a susținut că este nevinovat. De altfel, alături de majoritatea inculpaților, el a fost achitat, anul trecut, în primă instanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here