Tel Drum, contract de 5 milioane lei de la o primărie din Olt, condusă de un liberal

Sursa foto: realitatea.net

Deși se află în insolvență și a fost trimisă în judecată pentru fraude cu fonduri europene, compania Tel Drum a câștigat un nou contract de lucrări, în Olt. Este vorba de un contract în valoare de peste cinci milioane de lei atribuit de Primăria Mihăești, pentru modernizarea drumurilor de interes local. 

În cursă a intrat și o firmă din Argeș, SC G&M Road Building Engineering SRL, asociată cu Buiding Design 2000 Top SRL, ambele reprezentată de Magdalena-Emilia Alexandru.

Tel Drum SA, asociată cu Road Project SRL și reprezentată de celebrul Petre Pitiș, a oferit însă un preț mai scăzut, astfel încât a fost declarată câștigătoare.

Contractul în valoare de 5.024.240,71 lei a fost atribuit pe 11 aprilie, prin procedura simplificată, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

Documentația prevede servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția de lucrări.

Precizăm că primarul din Mihăești, Constantin Dobrița, este membru al Partidului Național Liberal, formațiune din partea căreia edilul a câștigat trei mandate de primar.

___________________________

Tel Drum este în stare de insolvență și a fost trimisă în judecată pentru fraude cu bani europeni.

Procurorii DNA mai au pe rol o anchetă, în care acuză că societatea ar fi controlată prin interpuși de către liderul PSD, Liviu Dragnea.

Tel Drum este acuzată de constituire a unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală în formă continuată și complicitate la două infracțiuni de abuz în serviciu. La solicitarea DNA, magistrații de la Tribunalul București au decis interzicerea procedurii de dizolvare sau lichidare a societăți Tel Drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here