Hoți din Slatina, prinși cu focuri de armă de polițiști după o lovitură la Grădinari

Doi bărbați din Slatina surprinși la furat în comuna Grădinari, noaptea trecută, au fost prinși de polițiști după ce oamenii legii au fost nevoiți să folosească armele din dotare. O a treia persoană implicată a fost identificată de oamenii legii, dar nu a fost încă prinsă.

Hoții au pus ochii pe o locuință din Satu Nou, comuna Grădinari, de unde, în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri, au fost surprinși de o femeie care a alarmat vecinii. Unul dintre aceștia a încercat să îi oprească pe hoți, dar omul a fost bătut, după care agresorii au fugit cu o căruță.

„Ieri seară, o femeie, din comuna Grădinari, a sesizat faptul că a surprins trei persoane, în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri dintr-o locuință.

Un vecin al acesteia ar fi încercat să le împiedice să săvârșească fapta, moment în care acestea ar fi devenit agresive, aplicându-i mai multe lovituri, după care ar fi părăsit locuința cu un atelaj hipo.

Polițiștii s-au deplasat, de îndată, la fața locului și au plecat în urmărirea acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Întrucât hoții nu s-au supus somației de a opri, polițiștii au executat focuri de armă în plan vertical și asupra anvelopelor atelajului.

Din fericire, nu a fost nimeni rănit, iar doi dintre hoți, ambii din Slatina, au fost prinși și duși la audieri.

„Au fost identificați și conduși la sediul postului de poliție doi bărbați, de 24 și 38 de ani, ambii din municipiul Slatina”, a mai precizat ofițerul de relații cu presa din cadrul IPJ Olt.

Totodată, a treia persoană, care ar fi fost implicată în eveniment, a fost identificată, polițiștii desfășurând activități în vederea depistării acesteia.

În acest caz, oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here