O femeie s-a trezit din comă după 27 de ani, când a auzit vocea fiului ei

Sursa foto: digi24.ro

O femeie din Emiratele Arabe Unite și-a recăpătat cunoștința, după ce a petrecut ultimii 27 de ani în stare vegetativă.

Munira Abdulla avea 32 de ani când a suferit o lovitură puternică la cap, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un autobuz, în 1991, scrie Daily Mail.

Anul trecut, ea a început să răspundă la anumiți stimuli, după ce a auzit vocea fiului ei, în timp ce era internată într-un spital de reabilitare din Germania.

Acum ea este în stare să recite rugăciuni și să poarte discuții cu familia sa. Fiul său, Omar, a povestit în cadrul unui interviu cum a fost „incredibil de fericit” când ea a început să vorbească din nou.

Fiul femeii a povestit, de asemenea, cum Munira Abdulla a suferit rana care a ținut-o în stare vegetativă aproape trei decade. Ea a sărit să-și protejeze copilul de patru ani, în momentul în care a realizat că impatul este iminent. Băiatul a scăpat astfel doar cu câteva vânătăi, în urma accidentului.

Femeia a fost transferată în 2017 în Germania, unde a fost supusă mai multor operații pentru a-și recăpăta puterea musculară, iar primele rezultate au apărut în 2018.

Un raport medical recent anunță că Munira Abdulla poate comunica acum într-un mod rezonabil. Cu toate astea, ea încă trebuie să urmeze fizioterapie.

Femeia a ratat în perioada în care a fost în comă: căderea uniunii sovietice, lansarea internetului public, moartea prințesei Diana, a lui Michael Jackson, sau Nelson Mandela.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here