Consiliul Județean Olt premiază sportivii cu rezultate bune la campionatele europene și balcanice

Consiliul Județean Olt îi va premia, joi, la Slatina, pe sportivii din județ care au obținut rezultate excepționale la competițiile olimpice organizate la nivel european și balcanic și pe antrenorii lor.

Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, începând cu ora 15.00, urmând ca reprezentanții consiliului județean să le ofere diplome și bani sportivilor care au obținut locurile I, II, III, IV și V la Campionatele Europene și/sau Balcanice.

Pentru premierea campionilor, Consiliul Județean Olt a aprobat, în ședința de miercuri, suma de 46.500 lei.

Printre sportivii ce vor fi premiați se numără Alexandra-Anamaria Gheorghe și Alina Gabriela Ene, campioane europene la box (locul II), Adina Diaconu ( locul III la Campionatul European de Tineret la tenis – dublu fete) și Andreea Hudușan (locul III la Campionatul European de Tenis, echipe de junioare), Răzvan Bățăgui din Caracal (campion european la kaiac-canoe) și Irina Ciobanu (campioană europeană la tenis – seniori, dublu fete).

OLT-ALERT prezintă lista cu sportivii ce vor fi premiați, rezultatele obținute la competițiile internaționale, precum și sumele ce li se cuvin:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here