Polițiștii din Olt au confiscat o tonă de carne de la doi bărbați care încercau să o comercializeze la negru/ FOTO

În baza unor date și informații, polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Olt au confiscat, noaptea trecută, de la doi bărbați din localitatea Seaca, aproape o tonă de carne care urma să ajungă, fără documente de proveniență, în galantarele unor magazine din București.

În acțiunea desfășurată, oamenii legii de la SICE au fost sprijiniți de colegii lor de la Serviciul de Politie Rutieră.

„A fost efectuată o acțiune pe raza județului Olt, pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite săvârșite în domeniul comercializării cărnii și produselor din carne. Cu aceasta ocazie, au fost depistați doi bărbati, în vârsta de 25 de ani, respectiv 42 de ani, din comuna Seaca, în timp ce transportau, cu două autoturisme, cantitățile de 620 kg carcasă de bovine și 330 kg carne de miel, fără a deține documente de proveniență, cu scopul de a fi comercializate pe raza municipiului București”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 10.000 de lei, iar cantitatea de aproximativ 950 kg carne a fost confiscată și predată unei unități specializate în vederea neutralizării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here