PSD: FDI deschide un nou front de investiții pentru dezvoltarea localităților din Olt

Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză anunţă deschiderea sesiunii 2019 pentru depunerea Formularelor de solicitare pentru finanţare din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, începând cu 2 mai 2019, ora 10.00.

Potrivit PSD Olt, prin finanțare de la FDI pot fi derulate investiții în infrastructura locală: asfaltare de drumuri, construirea de sisteme de alimentare cu apă și canalizare, rețele de electricitate și gaze naturale.

Modernizarea școlilor, grădinițelor și creșelor, dar și accesul facil la servicii medicale pentru toți cetățenii sunt alte oportunități ce vor fi finanțate din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii.

Bani guvernamentali vor mai fi puși la dispoziție pentru locuințe sociale pentru tineri, pentru reabilitarea clădirilor cu risc seismic, a căminelor culturale și a lăcașurilor de cult.

Solicitările se pot depune prin poştă, curierat sau personal la Registratura Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză.Solicitările de finanţare se analizează în ordinea înregistrării la registratura Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză şi se soluţionează în limita plafoanelor aprobate pentru anul 2019, cu această destinaţie, care sunt în sumă de 5.000 milioane lei.

Toate informaţiile privind condiţiile care trebuie îndeplinite în vederea obţinerii finanţării şi modul de completare a documentelor necesare, în limba română, se regăsesc la secţiunea “Fondul de Dezvoltare şi Investiţii” pe pagina de internet a Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză (www.cnp.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here