ULTIMELE IMAGINI cu Răzvan Ciobanu ÎN VIAŢĂ. “A intrat cu capul în geam. Avea o privire de speriat, mai avea puţin să plângă” VIDEO

Sursa foto: romaniatv.net

Răzvan Ciobanu a fost surprins, duminică, în jurul orei 18:00, de camerele de supraveghere ale unui restaurant din Constanţa. Designerul era dezorientat, cu câteva ore înainte de accidentul în care şi-a pierdut viaţa. 

Răzvan Ciobanu este înregistrat cum intră într-un restaurant situat chiar pe plaja din Mamaia, în apropierea zonei în care era organizat festivalul de muzică electronică, plimbându-se minute în şir parcă total dezorientat.

La un moment dat a intrat chiar şi în bucătăria localului, fumând agitat. O prietenă care se afla în localul respectiv a declarat, la România TV, că Ciobanu era complet dezorientat şi nu părea să fie în regulă. “Era singur. Nu părea să fie cu prieteni. Nici nu m-a văzut, nu m-a salutat… Nu era deloc bine, prietenii cu care se spune că era la mare ar fi trebuit să îl ducă la spital, dacă tot se dau prietenii lui”, a spus femeia.

Un angajat al restaurantului a fost printre ultimii oameni care au stat de vorbă cu el: “Eram la POS, plasam o comandă, el a venit la mine şi speriat, îmi spunea: “De ce vrei să mă baţi, ţi-am făcut ceva?”. Mai târziu a intrat cu capul în geam şi după aceea ne-am trezit cu el în bucătărie. Nu ştia nimic, era speriat, avea o privire aşa, de speriat, mai avea puţin să plângă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here