Accident în Slatina: O femeie a fost lovită pe trotuar de o mașină. Șoferul a fugit de la fața locului

O femeie, de 58 de ani, din comuna Valea Mare, s-a prezentat, ieri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, declarând că a fost victima unui accident de circulaţie.

După accident, șoferul vinovat a fugit de la fața locului, însă polițiștii l-au identificat; este un bărbat din Slatina.

„În urma verificărilor efectuate cu celeritate de către polițiștii rutieri, a fost identificat un bărbat, de 56 de ani, din municipiul Slatina, care, în timp ce conducea  un autoturism pe strada Oltului, ar fi efectuat manevra de mers înapoi şi nu s-ar asigurat corespunzător, acroşând cu partea din spate a autoturismului femeia, care se afla pe carosabil în calitate de pieton. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea polițiștilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Fiind testaţi cu aparatul alcootest, în cazul conducătorului auto rezultatul a fost negativ, dar în cazul pietonului a rezultat o concentrație de 0,66 mg/Litru alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here