Guvernarea PSD – măsuri definitorii pentru toți românii!

Reducerea TVA de la 24% la 19%, eliminarea a 102 taxe și extinderea cotei de 1% impozit pe venit la peste 90% din firmele din România sunt doar câteva măsuri de care românii au beneficiat sub guvernarea Partidului Social Democrat (PSD).

Creșterea salariului net cu peste 50%, Din 2016 până în prezent, salariul net a crescut cu peste 50%, iar pensia medie a crescut, și ea, cu 28%, potrivit unui comunicat al PSD.

Creșterea veniturilor tuturor salariaților (bugetari și din mediul privat) cu 26,3 miliarde euro (+52%), în ultimii doi ani, potrivit Eurostat, și creșterea puterii de cumpărare, cu mult peste rata inflației, sunt și ele o realitate, susțin social-democrații.

„În medie, pensionarii pot cumpăra cu 18% produse mai mult ca în 2016, iar salariații cu 26%. România a fost adusă pe primul loc în Uniunea Europeană la productivitatea raportată la nivelul salariilor, potrivit Eurostat, iar pentru fiecare euro plătit de angajator pentru salarii, un român produce 2,17 euro, față de media europeană de doar 1,62 euro. Datoria guvernamentală a fost redusă de la 37,3% din PIB la doar 35%. România este a patra țară din UE cu cea mai mică datorie”, se mai arată în comunicatul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here