Spitalul Slatina și trei blocuri de pe Aleea Viorelelor rămân fără apă în această noapte

În noaptea aceasta, de la ora 24.00 până la ora 5.00, a doua zi, se va opri furnizarea apei potabile la hidroforul prin care se distribuie apa potabilă la Spitalul Județean de Urgență Slatina și blocurile GA 5 A GA 5 B, GA 5 C de pe strada Aleea Viorelelor, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Olt (CAO). 

Compania de Apă Olt va monta un hidrant suprateran pe conducta principală de distribuție apă potabilă, lucrare care impune golirea totală a rețelei. Prin acest hidrant se vor executa și spălările lunare ale rețelelor de distribuție apă potabilă, având în vedre că cetățenii din această zonă au sesizat periodic că apa are probleme de turbiditate.

Compania de Apă Olt va efectua, în această noapte, și spălarea rețelei de distribuție.
Cetățenii din zonă au fost înștiințați despre întreruperea alimentării cu apă prin adrese puse la aviziere, în cutiile poștale, anunțuri în presă și pe pagina de Facebook a Companiei de Apă Olt.

Spitalul Județean de Urgență Slatina dispune de rezervoare proprii de acumulare și a fost înștiințat pentru a lua măsuri pentru a asigura alimentarea cu apă potabilă a unității medicale.

Având în vedere perioada lungă de oprire a distribuției apei, la reluarea furnizării și o perioadă după aceea, este posibil să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here