Doi români, VICTIME ale unui ATAC CU IZ RASIST la Londra: Unul dintre ei a murit

Doi români au fost victime ale unui atac cu iz rasist în Londra. Unul dintre ei a murit, iar altul a fost grav rănit, în urma unui incident care a avut loc într-o suburbie a capitalei Marii Britanii, informează B1 TV. Poliţiştii sunt acum pe urmele atacatorilor.

Incidentul s-a produs în urmă cu câteva zile, când cei doi români au fost loviţi de un autoturism în Leytonstone, o suburbie a Londrei. După ce au auzit un zgomot puternic, martorii au solicitat intervenţia de urgenţă a medicilor.

Cele două victime au fost transportate de urgenţă la spital. Din nefericire, însă, Constantin Sin, un român în vârstă de 51 de ani, a murit la doar câteva ore după producerea accidentului, din cauza rănilor grave. În urma necropsiei, s-a confirmat ipoteza care bărbatul şi-a pierdut viaţa din cauza rănilor suferite, în urma accidentului.

Un alt român de 32 de ani, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii, a fost şi el rănit grav. Acesta a rămas sub supraveghere medicală, chiar dacă rănile nu îi pun în pericol viaţa. Anchetatorii au stabilit că accidentul a avut loc după o altercaţie, între mai multe persoane. Şoferul ar fi vrut să se răzbune, aşa că a produs accidentul intenţionat.

Poliţiştii nu exclud posibilitatea ca românii să fi fost victimele unui atac cu iz rasist şi solicită martorilor să ofere detalii de urgenţă. În acest caz, un bărbat de 56 de ani a fost deja reţinut şi este de aşteptat ca ancheta să scoată la iveală adevărul din spatele incidentului care i-a curmat viaţa unui român de 51 de ani.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here