FOTO/VIDEO Un motociclist de 25 de ani, din Craiova, în stare de inconștiență după un accident în Olt

Un motociclist în vârstă de 25 de ani, din Craiova, a fost transportat la spital în stare de inconștiență după ce a fost implicat într-un accident rutier petrecut cu puțin timp în urmă pe DN 65, la Găneasa.

Tânărul rula pe DN 65 împreună cu alți prieteni și, la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în stâlpul de susținere a panoului de bun venit de la intrare în Găneasa.

„Din primele verificări, polițitii au stabilit faptul că un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe DN 65/E 574, din direcția Slatina către Craiova, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu postamentul din beton al indicatorului ce semnalizează intrarea în localitatea Găneasa”, a declarat ofițerul de relații cu presa al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

La fața locului au intervenit două echipaje medicale, unul de la SMURD Slatina și altul de la Ambulanță. Motociclistul a fost preluat de ambulanță, intrând în stop cardio-respirator.

„Pompierii SMURD Slatina și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță au intervenit, duminică, în comuna Găneasa, pe DN 65, la un accident rutier în care a fost implicat un motociclist.

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Craiova, a fost găsit în afara carosabilului, inconștient, politraumatizat prin accident rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Dan Nedeloiu.

Pacientul a fost asistat la fața locului de echipajele medicale și transportat la UPU Slatina, în stare de inconștiență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here