Spitalul Județean de Urgență Slatina are nevoie de muncitori. Vezi ce meserii se caută

Spitalul Județean de Urgență Slatina a scos la concurs patru posturi de muncitori, dintre care trei de muncitori calificați și unul pentru muncitor necalificat.

Unitatea sanitară are nevoie de un fochist, treapta IV, nivel studii medii/generale (M/G), electrician, treapta I, nivel studii M/G , lăcătuș mecanic, treapta I, nivel studii M/G la atelierul de întreținere și reparații instalații, utilaje, clădiri și un muncitor necalificat, treapta I, nivel studii M/G la Serviciul administrativ, aprovizionare și transport.

Durata contractului este pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

• Pentru postul de fochist: calificare în meserie și diplomă de studii medii/generale;

• Pentru postul de electrician: calificare în meserie, 9 ani vechime în meserie și diplomă de studii medii/generale;

• Pentru postul de lăcătuș mecanic: calificare în meserie, 9 ani vechime în meserie și diplomă de studii medii/generale;

• Pentru postul de muncitor necalificat: diplomă de studii medii/generale

Proba scrisă a examenuluui va avea loc pe 3 iunie, începând cu ora 9.00, iar interviul va fi susținut în 7 iunie, începând cu aceeași oră.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 22 mai 2019, ora 16.00.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, str. Crişan nr. 5,  telefon 0349/802.550.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here