Olt: Accident de bicicletă cu fugă de la fața locului. Ce l-a făcut pe biciclist s-o ia la sănătoasa

Un biciclist, în vârstă de 34 de ani, din Iancu Jianu, în timp ce se deplasa, ieri, dinspre localitatea de domiciliu către Balș, a accidentat o femeie, de 54 de ani, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se fi asigurat.

Victima a fost transportată la o unitate spitalicească, unde nu rămas, totuși, internată, întrucât fusese accidentată ușor.

Deși nu era vinovat, după producerea evenimentului, biciclistul a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției. Oamenii legii s-au edificat abia după ce l-au indentificat pe biciclist și după ce l-au supus testului cu alcooltestul.

„Polițiștii au testat biciclistul cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de  0,26mg/Litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Biciclistul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here