Bărbat arestat preventiv după ce a bătut o persoană în scara unui bloc din Slatina

Un bărbat a fost arestat preventiv, miercuri, după ce, în cursul lunii martie, a bătut o pesroană într-o scară de bloc din Slatina. El a fost, inițial, reținut pentru 24 de ore de polițiștii de la Investigații Criminale.

Polițiștii Serviciului de Investiții Criminale au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și amenințare. Ulterior acesta a fost arestat preventiv.

Potrivit oamenilor legii, în cursul lunii martie, Poliția Slatina a fost sesizată despre faptul că un bărbat, de 47 de ani, a fost agresat fizic de persoane necunoscute într-o scară de bloc, pe raza municipiului Slatina.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale care au identificat un bărbat, de 41 de ani, din oraș, bănuit că ar fi agresorul persoanei respective.

„În urma audierilor și administrării de probe, polițiștii de investiții criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut pentru 24 de ore bărbatul respectiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

În cursul acestei zile, bătăușul a fost prezentat Judecătoriei Slatina, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și amenințare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here