ALERTĂ: Traficul rutier a fost închis pe DN 65, între Slatina și Balș. Ce rută ocolitoare puteți folosi

Luni dimineață, începând cu ora 07.30, circulația a fost închisă pe DN 65/ E 574, în zona Pădurii Saru, unde un TIR încărcat cu cărămină s-a răsturnat pe carosabil, anunță Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt. La locul accidentului va fi folosită o macara pentru ridicarea și îndepărtarea autotrenului.

Traficul este deviat pe ruta ocolitoare Găneasa – Brâncoveni – Osica de Sus – Șopârlița – Pârșcoveni – Balș, până la reluarea traficului pe Drumul National 65.

„Pentru a preîntâmpina producerea unor alte evenimente, conducătorii auto trebuie să circule prudent și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor.

La fața locului sunt și alte autorități competente, care acționează conform competențelor ce le revin”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

În jurul orei 03.30, pe Drumul European 574, în zona Pădurea Saru, un conducător auto, în vârstă de 31 de ani, în timp ce conducea un autotren din direcția Craiova către Slatina, a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se. TIR-ul era încărcat cu cărămidă și era condus de un cetățean sârb, nu prezintă urme de traumă și a refuzat transportul la spital.

Detalii și imagini AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here