Ambulatoriul din Drăgănești, refăcut în întregime de Consiliul Județean Olt/ VIDEO

Ambulatoriul din Drăgănești a fost refăcut în întregime de Consiliul Județean (CJ) Olt, informează, printr-un comunicat de presă, PSD Olt.

20.000 de locuitori ai orașului Drăgănești-Olt și ai comunelor limitrofe vor avea acces la servicii de sănătate, grație acestei investiții.

Spitalul este dotat cu cabinete de pediatrie, neurologie, medicină internă, diabet, dispensar TBC și cu un punct de recoltare a analizelor. De asemenea, cabinete ale mai multor medici de familie vor funcționa în clădirea reabilitată.

Două milioane de lei au fost investiți în reparația capitală a imobilului, 886,42 mp fiind suprafața reabilitată și modernizată.

Clădirea beneficiază de instalații sanitare, electrice și termice noi, de tencuieli speciale, baritate, de protecție, în zona radiologiei, de înlocuirea totală a finisajelor interioare, a tâmplăriei de lemn cu cea din PVC, de sistem termoizolant la fațade, de covor PVC antibacterian etc.

Modernizarea ambulatoriului a presupus și dotarea sa cu sistem de detecție și semnalizare a incendiului și cu sistem antiefracție de supraveghere video.

Spitalul Drăgănești a fost închis în timpul guvernării PDL, fiind reabilitat și modernizat în totalitate de către Consiliul Județean Olt, din bugetul propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here