Cuvinte obscene scrise pe geamurile sediului PSD Balș, în zi sfântă/ FOTO

Reprezentanții PSD Balș au găsit azi, dis-de-dimineață, cuvinte obscene scrise pe geamurile sediului organizației. Nu a contat nici simbolistica acestei zile, când creștinii îi sărbătoresc pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, spun, uimiți, liderii organizației.

„Într-o zi sfântă, cu mare încărcătură religioasă pentru români, din păcate, pentru unii dintre bălșeni, care încă se află sub presiunea unor oameni mult mai mici decât ei, se pare că nicio zi nu mai are nimic sfânt, când tot ce cauți este propriul interes…”, a comentat întâmplarea, pe pagina sa de socializare, președintele PSD Balș, Cătălin Rotea.

Nu este pentru prima oară în această perioadă când sediul social-democraților din Balș este vandalizat. În urmă cu o săptămână și jumătate, ușile imobilului au fost găsite pline de vopsea roșie aruncată din belșug.

Unii internauți au postat atunci pe Facebook mesaje în care își exprimau bănuiala că primarul liberal al orașului, Mădălin Teodosescu, candidat pe listele partidului la alegerile europarlamentare, nu a fost străin de întâmplare.

„Așa înțelege Medelin, euro-primarul, politica!”, a postat pe pagina sa de socializare un internaut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here