„Expo-Flora” a ajuns, din nou, în Slatina. Deschiderea, marcată de autorități/ FOTO+VIDEO

„Expo-Flora”, ajunsă la cea de-a XXV-a ediție, și-a redeschis, joi, porțile, pe esplanada din centrul Slatinei, pentru toți pasionații de frumusețile florale, care nu au întârziat să apară, unii pentru a-și hrăni ochii și sufletul cu gingășia și culorile diverselor flori expuse, alții pentru a cumpăra exemplarele care i-au cucerit.

La deschidere au fost prezenți mai mulți reprezentanți ai administrației publice locale, în frunte cu primarul orașului Emil Moț. Ca în fiecare an, edilul a luat la pas standurile fiecărui comerciant, stând de vorbă cu cei veniți atât din județul Olt, cât și din alte zone ale țării cu gând să își valorifice munca și pasiunea la Slatina.

„Este a 25-a ediție a acestui eveniment și sperăm să fie multe, multe alte ediții în continuare. Anul acesta soarele este cu noi, primăvara este cu noi, și orașul nostru a înflorit și cu această expoziție. O expoziție frumoasă în care sunt aproximativ 60 de comercianți. Ca în fiecare an, am vorbit cu aceștia, totul pare în regulă, toată lumea este dornică să își vândă marfa pe care o prezintă foarte bine. Eu le urez mult succes tuturor, le urez vânzare bună și îi invit pe toți slătinenii noștri să vină, să se bucure de frumusețile florale care sunt expuse aici și, de ce nu, să cumpere flori, pentru că toți trebuie să avem acasă câte o floricică, să ne bucurăm de asemenea frumuseți”, a declarat, după turul făcut pe esplanadă, Emil Moț.

Pe esplanadă nu sunt, însă, doar comercianți de flori. Pofticioșilor le fac cu ochiul multele și variatele produse din categoria dulciurilor de casă, de la diverse feluri de prăjituri și ciocolată la gustoasa turtă dulce, rahat și jeleuri.

De asemenea, nici comercianţii de obiecte de artizanat, jucării şi produse meşteşugăreşti nu lipsesc din centrul Slatinei, având, și de această dată, o bogată ofertă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here