Ministrul Sănătăţii, reacţie în cazul pacientului mort din Vaslui după ce ambulanţa s-a blocat în noroi. “Decesul se produsese înainte”

Sursa foto: b1.ro

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a avut o primă reacție după ce un pacient de 51 de ani a murit în Vaslui, în timp ce ambulanța care se îndrepta spre locuința lui s-a împotmolit în noroi.

„La ora 5.49 a fost un apel prin care se solicita o ambulanță pentru un bărbat aflat în stare de inconștiență. La ora 5.54 ambulanța pornește spre locul intervenției, e vorba de un echipaj de terapie intensivă mobilă cu medic.

La ora 6.16 ambulanța se împotmolește, la aproximativ 600 de metri de locuința pacientului pentru care se solicitase ambulanța. Echipajul anunță ISU care pregătește o șenilată, dar între timp cei de acolo au văzut că ambulanța s-a împotmolit și au pus o mașină care avea tracțiune 4×4 să ia medicul și echipamentele pentru a putea consulta pacientul.

Doamna doctor spune că pacientul avea rigiditate instalată de cel puțin trei ore, deci decesul se produsese chiar înainte. Nu putem vorbi de un deces pentru că nu a ajuns ambulanța”, a spus Sorina Pintea, potrivit antena3.ro.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here