Premierul Viorica Dăncilă a votat: „Doar la europarlamentare”

Sursa foto: digi24.ro

Viorica Dăncilă a votat după ce a stat la coadă pentru a vota, moment în care un bărbat s-a plâns că este coadă, iar ea i-a răspuns că acest lucru ține de organizare și responsabil este președintele secției de votare. Premierul a făcut și o scurtă declarație în care a precizat că nu a votat la referendum.

Șefa Executivului a stat la coadă, la Liceul Jean Monnet din Capitală, pentru a putea vota. Ea a anunțat că va vota și la referendum, însă zilele trecute a spus că s-a răzgândit.

Dăncilă a spus că a votat pentru „reprezentarea noastră în Parlamentul European, o reprezentare a unor oameni care să nu meargă să dea socoteală ci să susțină prin argumente poziția României”.

„Am votat pentru o echipă care să nu se voteze împotriva României. O reprezentare demnă este ceea ce vor toți românii. Am votat pentru că o Românie puternică va conduce la o Uniunea Europeană puternică”, a adăugat ea.

Viorica Dăncilă a precizat că a fost europarlamentar timp de nouă ani și că „știu care e mersul în Parlamentul European”.

Întrebată cum vedea mobilizarea la vot și că la foarte multe secții de vot sunt cozi, Dăncilă a spus că „este foarte bine” și că „votul este cel mai democratic mod de exprimare”.

„Îndemn românii să vină la vot”, a subliniat premierul.

„Am votat doar pentru europarlamentare”, a precizat Viorica Dăncilă.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here