Paul Stănescu ar urma să preia funcția de președinte executiv al PSD: „Mă gândesc”

Liderul PSD Olt, Paul Stănescu, ar urma să preia funcția de președinte executiv al Partidului Social Democrat.

Potrivit Agerpres, citat de Antena 3, Paul Stănescu a declarat, marţi, că se gândeşte dacă să preia sau nu funcţia de preşedinte executiv al partidului.

Întrebat înainte de începerea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD dacă va prelua funcţia de preşedinte executiv, aşa cum se speculează, preşedintele PSD Olt a răspuns: “Nu ştiu, mă gândesc”. 

“Dacă aveţi răbdare, după ce terminăm BPN, vă promit că vom sta de vorbă liniştiţi şi le dezbatem şi le discutăm. Nu vă pot spune nimic”, a afirmat Stănescu, întrebat dacă i s-a propus să fie preşedinte executiv al partidului.

Despre situația lui Liviu Dragnea, Stănescu a spus că este în stare de șoc.

„Sunt sub stare de şoc şi nu pot să fac declaraţii. În primul rând, sunt şi eu om ca şi dumneavoastră şi e foarte dificil într-o asemenea situaţie să faci declaraţii de presă”, a spus Paul Stănescu.

Președintele PSD Liviu Dragnea a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis menținerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here