Paul Stănescu: „Votul național, un semnal de alarmă pe care trebuie să îl luăm foarte atent în seamă”

Paul Stănescu, președintele PSD Olt, a avut, marți, o primă reacție în legătură cu rezultatul înregistrat de Partidul Social Democrat la alegerile europarlamentare de duminică.

Prin intermediul unui comunicat de presă, el a transmis mulțumiri electoratului din Olt care a votat în procent de aproape 45% PSD, situând partidul pe primul loc în cadrul organizațiilor județene din țară, dar a spus că rezultatul înregistrat de Partidul Social Democrat la nivel național trebuie luat foarte serios în seamă și că partidul are nevoie de un management în consonanță cu noul context socio-politic.

„Votul național, însă, a fost un semnal de alarmă pe care trebuie să-l luam foarte atent în seamă și să ne concentrăm pe un management serios în dezbaterea tuturor temelor naționale”, a declarat Paul Stănescu.

Pe de altă parte, liderul PSD Olt s-a arătat optimist, susținând că social-democrații au puterea de a reveni în topul preferințelor electoratului, „pentru că PSD este un partid puternic”.

Partidul Naţional Liberal a obţinut, la alegerile europarlamentare de duminică, 26,33% din voturile alegătorilor, Partidul Social Democrat – 23,16%, iar Alianţa 2020 USR-PLUS – 21,34%%, potrivit datelor parţiale furnizate, marţi, de Biroul Electoral Central.

La nivelul județului Olt, Partidul Social Democrat s-a clasat pe primul loc, cu 44,85% din voturile valabil exprimate de olteni, PSD Olt situându-se pe locul doi la nivel național în ierarhia organizațiilor județene ale PSD, după Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here