Paul Stănescu: Echipa PSD Olt mulțumește tuturor oltenilor care au ales să voteze Partidul Social Democrat

Echipa PSD Olt mulțumește tuturor oltenilor pentru mobilizarea exemplară de care au dat dovadă la scrutinul de ieri și care, în proporție de 44,85%, au ales să voteze Partidul Social Democrat, a declarat, prin intermediul unui comunicat de presă, senatorul Paul Stănescu, președintele PSD Olt.

Cu o prezență semnificativă, câștigând în peste 90% din localitățile județului, oltenii au ales să crediteze partidul nostru cu votul de încredere, reușind astfel să situeze PSD Olt pe locul al doilea în ierarhia internă a organizațiilor Partidului Social Democrat, se precizează în comunicatul citat.

„Mulțumesc electoratului oltean pentru încrederea acordată și în acest tur de scrutin. A fost un vot mult peste media națională, cu o prezență masivă, un vot care ne onorează și ne demonstrează că stilul de campanie cu  care ne-am obișnuit electoratul, o campanie corectă, bazată pe fapte, pe discuții din poartă în poartă cu fiecare alegător, fără agresivitatea pe care am văzut-o la alți competitori, este cel care i-a convins și de această dată pe cei peste 50% dintre alegătorii din Olt, care s-au prezentat la urne, să iasă la vot.

Mulțumesc, de asemenea, presei locale pentru obiectivitatea afișată în prezentarea realizărilor guvernării noastre și pentru felul profesionist cu care au ales să-și facă datoria”, mai susține Paul Stănescu.

PSD a câștigat alegerile în Olt cu un procent de 44,85%. Pe locul doi se află PNL, la mare distanță de partiul câștigător, urmat de USR-PLUS, PRO România, ALDE și de PMP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here