Inundaţii puternice în Hunedoara. Un bărbat a murit electrocutat

Sursa foto: b1.ro

Peste 60 de curţi şi trei apartamente de la parterul unor blocuri, inundate de scurgerile de pe versanţi în Lupeni şi Vulcan; în subsolul unui bloc a fost găsit un bărbat electrocutat.

Pompierii ISU Hunedoara intervin pentru îndepărtarea avertizării cod portocaliu de vreme rea caracterizată de vijelii şi averse torenţiale. Scurgerile de pe versanţi au afectat peste 60 de curţi şi trei apartamente de la parterul unor blocuri, în localităţile Lupeni şi Vulcan. În subsolul unui bloc a fost găsit un bărbat decedat, cel mai probabil electrocutat.

“Scurgerile de pe versanţi au afectat peste 60 de curţi şi subsoluri situate pe 14 străzi din localităţile Lupeni şi Vulcan şi trei apartamente aflate la parterul unui bloc din Lupeni. De asemenea, DN66 A a fost blocat de torenţi pe un segment de aproximativ 150 mp”, a anunţat, în noaptea de marţi spre miercuri, ISU Hunedoara.

Sursa citată a precizat că peste 40 de pompieri au fost alertaţi şi intervin cu 6 motopompe transportabile şi o alta motopompa de mare capacitate pentru evacuarea apei din incintele inundate.

“În subsolul unui bloc din Lupeni inundat a fost descoperit un bărbat decedat care, cel mai probabil, a fost electrocutat. Nicio persoana nu a necesitat evacuarea”, au mai precizat pompierii.

Potrivit acestora, apele sunt în retragere. Judeţul Hunedoara a fost, marţi seară, sub avertizare cod porticaliu de ploi torenţiale şi vijelii.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here