Marius Oprescu, despre numirea lui Paul Stănescu în conducerea PSD: „Era persoana cea mai credibilă”

Plecând de la faptul că Paul Stănescu s-a aflat în opoziție cu Liviu Dragnea, numărându-se printre contestatarii acestuia care i-au cerut acestuia să plece de la conducerea PSD, Marius Oprescu afirmă că liderul PSD Olt era singura persoană credibilă pentru funcția de președinte executiv al partidului.

Fostul vicepremier și ministru Paul Stănescu a fost desemnat, marți, de Biroul Național Politic să ocupe funcția de președinte executiv al PSD după ce funcția de președinte al partidului a fost preluat de Viorica Dăncilă, în urma încarcerării lui Liviu Dragnea, luni, la Penitenciarul Rahova, el fiind condamnat definitiv la 3 ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

„Era persoana cea mai credibilă pentru această funcție pentru că, așa cum știți, de aproape un an de zile Organizația Olt, prin vocea domnului președinte Paul Stănescu, a tot vorbit despre un management defectuos la nivel de conducere centrală a partidului. Iată că au venit alegerile europarlamentare care ne-au demonstrat acest lucru. PSD a coborât de la 46%, cât a obținut la alegerile parlamentare, la 23%; practic am pierdut jumătate din procentele pe care le-am avut. Pierderea procentelor a fost cauzată nu de un program de guvernare prost, pentru că, așa cum se știe, s-au făcut foarte multe lucruri bune în țară, ci de un management defectuos, de o proastă comunicare și de alte lucruri care țin de bucătăria internă a unui partid. Lucrurile acestea cred că trebuie schimbate”, a declarat Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here