Un nou accident teribil pe A2. Victima, aflată pe scaunul din dreapta, a fost prioiectată prin parbriz şi a murit pe loc

Sursa foto: romaniatv.net

Accident rurier grav pe A2, în apropriere de Cernavodă. O victimă a fost proiectată din mașină, a făcut stop cardio-respirator și a murit.

Autoturismul circula dinspre Bucureşti către Constanţa, pe a doua bandă, iar la km 157, în zona Cernavoda, a lovit parapetul despărțitor şi s-a răsturnat. În urma impactului, pasagera din dreapta faţă a autoturismului a decedat, iar conducătoarea auto a fost transportată la spital.

„În jurul orei 8:30, în condițiile unui carosabil uscat, pe Autostrada A2, la km 157, calea 1 (București-Constanța), s-a produs un accident în urma căruia au rezultat 2 victime. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit de parapetul median. La fața locului sunt reprezentanți ai poliției rutiere, echipaje SMURD și echipe de intervenție de la S.D.N. Călărași – D.R.D.P. Constanța. În zona unde s-a produs accidentul, se circulă dirijat cu ajutorul poliției rutiere, calea 1 fiind închisă. Vă rugăm să circulați cu atenție!”, a transmis DRDP.

Traficul în zonă a fost îngreunat, coada de maşini întinzându-se pe 5 kilometri.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here