Un polițist din Olt îi cere Preafericitului Daniel să-și doneze salariul pe o lună unui copil bolnav de cancer/ VIDEO

Un polițist din Olt vrea să îl convingă pe patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Prea Fericitul Daniel, să-și doneze salariul pe o luna pentru o cauza nobilă, ajutând un copil bolnav de cancer.

Este vorba de polițistul Viorel Teacă din Slatina, implicat în mai multe cauze umanitare și proiecte sociale, care și-a dezvăluit decizia de a-l determina pe șeful BOR să se implice într-o cauză nobilă prin exemplul personal într-o postare pe pagina sa de socializare.

“Sunt Viorel Teacă și în anul 2018, octombrie, am strâns 20.000 euro să-l operăm pe Cosmin, băiatul bolnav de cancer!

Vreau să-l determin pe Preafericitul Daniel să-și doneze salariul pe o lună pentru a ajuta un copil bolnav de cancer. 

Motivul este simplu, puterea exemplului personal a adus schimbarea în bine în multe situații.

Haideți să-l determinăm pe acest mare preot al românilor să facă acest gest printr-o distribuire!
Mi-a venit ideea după întâlnirea Prefericitului Daniel cu Papa!

Ideea mi-a venit și după ce am văzut această poză, iar ca mesaj aș vrea să transmit pentru cei care fac “lucrurile bune în tăcere” să se folosească de exemplul personal și să facă publice și lucrurile bune, că de rele suntem sătui!

Va rog distribuiți!!!

Doamne ajută!”, a scris, pe Facebok, Viorel Teacă.

La sfârșitul mesajului destinat Prea Fericitului Daniel, polițistul din Slatina a postat și link-urile a două fimulete cu cazurile umanitare în care omul legii s-a implicat.

Redăm și noi cele doua înregistrări video:

Dincolo de cazurile umanitare în care s-a implicat, agentul șef principal Viorel Teacă a urnit si un proiect de anvergură în cadrul căruia învață populația să salveze, la rândul ei, vieți. Este vorba de cursul de prim ajutor pe care îl ține, gratuit, o dată pe săptămână, într-un spațiu al Bibliotecii Județene “Ion Minulescu” din Slatina. El și-a propus ca, prin proiectul său, să creeze 1000 de voluntari care să știe să acorde primul ajutor în situații critice. Mai mult: prin implicarea sa, Poliția Slatina este prima instituție de acest fel dotată cu un defibrilator pe care mai mulți polițiști au învățat să îl folosească. De altfel, Viorel Teacă vrea că toate instituțiile publice din Slatina să aibă asemenea aparate care să fie folosite în cazuri medicale de urgență.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here