Peste 1.300 de locuințe din Olt au rămas fără alimentare cu energie electrică

UPDATE: La ora 22.00, echipele aflate în teren au remediat situația în județ, nici una dintre locuințele afectate nemaifiind lipsită de alimentarea cu energie electrică

UPDATE: La ora 20.00, 626 de consumatori casnici mai sunt nealimentați

Peste 1.300 de locuințe din Olt au rămas fără energie electrică, informează purtătorul de cuvânt al ISU Olt. 12 echipe ale companiei care furnizează electricitate acționează pentru remedierea situației”

Mai exact, 1.326 de locuințe au rămas fără curent electric după ce 43 de transformare au fost afectate de vremea rea.

„Din datele furnizate de societatea care se ocupă cu distribuția energiei electrice, la ora 18.00, nu erau alimentați cu energie 1326 consumatori din localitățile: Cepești (Cungrea), Gârcov, Giuvărăști, Vișina, Drăghiceni, Gostavățu, Băbiciu și Scărișoara. Sunt afectate 43 de puncte de transformare, iar 12 echipe ale operatorului acționează pentru remedierea situației”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Oltul și cea mai mare parte a țării se află sub Cod Galben de ploi torențiale, vijelii și grindină, până miercuri dimineață, la ora 03.00.

„În cea mai mare parte a țării vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și condiții de grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și pe arii restrânse 30…50 l/mp”, se arată în avertizarea meteo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here