Noi inundații în Olt. Apa a intrat în mai multe gospodării din Scornicești. Pompierii intervin cu motopompe/ FOTO+VIDEO

Sursa foto: romaniatv.net

Noi inundații la Scornicești, unde ploaia de astă-seară a provocat inundații în mai multe gospodării din două sate. 

Este vorba de satele Negreni și Mărgineni, unde pompierii intervin cu motopompe pentru evacuarea apei din mai multe gospodării.

„Echipaje de pompieri din cadrul Stației Scornicești și Detașamentului Slatina, cu o autospecială prevăzută cu accesorii pentru evacuarea apei, o motopompă remorcabilă, o motopompă transportabilă și un autocamion de intervenție, acționează în localitățile Negreni și Mărgineni din orașul Scornicești, pentru evacuarea apei din mai multe gospodării”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Până în acest moment nu au fost locuințe afectate, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Potrivit pompierilor, în Negreni au fost afectate patru gospodării, în vreme ce la Mărgineni-Slobozia circa 10 gospodării au fost inundate.

în intervalul 17.40 – 21.00, pentru mai multe localități din nordul județului au fost emise trei atenționări meteorologice de fenomene meteo imediate, caracterizate prin intensificări de scurtă durată ale vântului, căderi de grindină și de cantități de apă de aproximativ 25 – 30 d elitri pe metrul pătrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here