„Se caută un… Actor” la Slatina. Zeci de pretendenți din Olt, Argeș și București vor fi evaluați de un juriu

Sub egida Inspectoratului Școlar Județean Olt, în zilele de 8 și 9 iunie 2019, Palatul Copiilor “Adrian Băran” din Slatina, prin Cercul de „Teatru” coordonat de către prof. Mădălina Balica, organizează, la Centrul Cultural ”Eugen Ionescu” Slatina, cea de-a VII-a ediţie  a Concursului Interjudețean de Teatru pentru Copii „Se caută un… Actor !”

Concursul se adresează elevilor atât elevilor din învățământul primar, cât și celor din învățământul gimnazial, tuturor copiilor care doresc să își pună în valoare talentul artistic şi creativitatea prin intermediul artei dramatice.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 09³°, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina, în cele două zile menționate.

Concursul se va desfăşura pe două secţiuni, scenetă şi monolog.

La eveniment şi-au confirmat participarea trupe de teatru şi interpreţi individuali zeci de unități școlare din Olt, Argeș și București.

Pentru obținerea marelui trofeu vor concura 17 trupe de teatru și 16 participanți la secțiunea Monolog pentru categoria învățământ gimnazial, iar pentru învățământul primar- 13 trupe de teatru și 10 interpreți individuali.

Scopul concursului este cultivarea spiritului competitiv, creativitatea şi simţul artistic în rândul elevilor din instituţiile de învăţământ, urmărind astfel creşterea interesului pentru lectură și interpretare, precum şi înţelegerea avantajelor care rezultă din acestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here