Urmărit internațional, prins de polițiști cu droguri în Caracal. Bărbatul a fost arestat/ VIDEO

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au depistat, recent, un bărbat dat în urmărire națională și internațională, pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor. Acesta a fost arestat preventiv. Acesta a fost prins la Caracal in timp ce ridica două colete cu substanțe interzise. El a fost arestat.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- Structura Centrală, au realizat, in 3 iunie, o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia au depistat trei persoane, de 22, 27 și 65 de ani, în timp ce ridicau două colete din municipiul Caracal.  

În interiorul autoturismului folosit pentru a ridica cele două colete au fost descoperite 17 pliculețe din material plastic transparent ce conțineau fragmente vegetale uscate de culoare verde, 5 pachețele ce conțineau rezină de cannabis, o țigaretă confecționată artizanal ce conținea fragmente vegetale uscate de culoare verde, 5 telefoane mobile și un cântar electronic.

Totodată, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza municipiului Caracal, în urma cărora a fost ridicat un plic din material plastic transparent ce conținea material vegetal uscat de culoare verde oliv.

Din verificările efectuate, a reieșit faptul că bărbatul, de 27 de ani, din municipiul Caransebeș, județul Caraș Severin, surprins în flagrant delict, este urmărit național și internațional, pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor.

„Persoanele depistate în cadrul acțiunii au fost escortate de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, fiind predate Direcției de Combatere a Criminalității Organizate”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Bărbatul din Caras Severin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru trafic internațional de droguri.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Română.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here