Bombă în conflictul dintre polițistul Viorel Teacă și Times New Roman: În spate s-ar afla doi colegi de uniformă/ FOTO

Bombă în conflictul dintre polițistul slătinean Viorel Teacă și site-ul de satiră și umor Times New Roman: în spatele articolului intitulat Poliţist, internat cu diaree după ce a stat la pândă cu radarul într-un corcoduş”, pentru care editorii publicației on-line au folosit imaginea omului legii din Slatina, s-ar afla doi colegi de uniformă.

Cel puțin așa susține jurnalistul Christian Sabbah, prezentator de știri la postul de televiziune Kanal D, care spune că i-ar cunoaște pe cei doi polițiști.

„Sunt tot niste politisti in spatele acestui “pont”, prieten drag, asa ca, “Keep Kalm and Respect your Badge”! Nu vreau sa fac dezvaluiri, pe unul l-am aparat, candva, pe altul, de asemenea, pana mi-am dat seama ca ambii sunt o rusine pentru institutia Politiei Romane! Unul a ajuns un cadavru, pentru ca si-a tradat colegii, umbla cu tehnica DNA pe el si incerca sa-si provoace sefii, finul lui, adica celalalt, de asemenea, i-a calcat pe urme. Ma mir ca cei din Politie, DIICOT, nu au curajul sa arate cine sunt indivizii astia cu adevarat!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Christian Sabbah.

Cunoscutul polițist slătinean Viorel Teacă a avut, joi, o reacție dură pe Facebook după ce site-ul de satiră și umor Times New Roman a folosit imaginea sa pentru ilustrarea unui articol care, sub titlul Poliţist, internat cu diaree după ce a stat la pândă cu radarul într-un corcoduş”, ironizează, în binecunoscutul stil al publicației, felul în care polițiștii de la Rutieră folosesc radarul.

„Catre TIMES NEW ROMAN formatori de opinie in România:

Pana acum v-am urmărit și v-am apreciat dar după ce un politist erou a fost omorat si toata România este în doliu si plânge moartea eroului nostru care și-a jertfit viata pentru Comunitate editorul de la „New Times Roman” intelege sa denigreze haina de poliție luând o poza cu un alt politist de pe un site de socializare , care nu cu mult timp in urma a salvat viața unui băiat de cancer si sa – si bată joc fara motiv, imprastiind stiri false.
Avid de publicitate editorul publicației ” TIMES NEW ROMAN” transmite prin acest mesaj un semnal catre societate ca valorile trebuiesc terfelite cu mesaje mincinoase in timp ce faptele bune trebuiesc făcute sub tăcere.
Sunt tare curios daca vreun reprezentant al instituției Poliția Română se sesizează sau ia atitudine, până la urmă este vizată uniforma in sine, instituția in sine, probabil ca nu!

Times New Roman :
Aveti aici linkul cu imaginea politistului care ati ales sa fie terfelit, exact a doua zi cand un Erou Polițist este ucis pentru Comunitate!”, a postat, pe pagina de Facebook „Traffic Police.RO”, Viorel Teacă, însoțindu-și mesajul cu link-ul unui film în care este redat un caz umanitar în care el s-a implicat pentru salvarea vieții unui tânăr bolnav de cancer.

După ce polițistul din Slatina a postat pe Facebook acest mesaj, imaginea sa a dispărut de pe site-ul incriminat.

Cu toate acestea, Viorel Teacă a anunțat, tot pe Facebook, că va acționa în instanță publicația on-line.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here