Controverse între Poliția Olt și Poliția Locală Slatina pe subiectul substanței care a înroșit, ieri, b-dul AI Cuza/ Imagini SPECTACULOASE

Controverse între Poliția Olt și Poliția Locală Slatina pe subiectul substanței care a înroșit, ieri, b-dul AI Cuza din Slatina. În vreme ce polițiștii locali susțin că autoutilitara din care s-a vărsat vopseaua aparține unei companii din Ilfov, polițiștii statului afirmă că autovehiculul aparține unei societăți comerciale din Olt. Aceasta a și fost amendată de oamenii legii cu 200 de lei.

Circulația a fost oprită ieri, în jurul orei 16.00, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Slatina după ce carosabilul s-a înroșit, brusc, între Vălcea și Poștă. Polițiștii au chemat pompierii pentru a spăla șoseaua, la fața locului fiind prezenți și reprezentanți ai Gărzii de Mediu.

„În urma verificărilor efectuate, a fost identificată autoutilitara din care s-a scurs substanța respectivă, aceasta aparținând unei societăți comerciale cu sediul în comuna Teslui, judetul Olt.

Totodată, polițiștii au stabilit că, la efectuarea virajului la dreapta, în autoutilitara respectivă s-a vărsat accidental o găleată cu vopsea roșie, folosită în industria papetariei, care nu este toxică, aceasta ajungând accidental pe carosabil.

De la fața locului au fost prelevate mostre din substanță, urmând ca autoritățile competente să stabilească compoziția sa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Anterior, șeful Poliției Locale Slatina a declarat pentru presă că, grație imaginilor surprinse de sistemul de supraveghere video, autoutilitara din care s-a scurs vopseaua pe carosabil a fost identificată și că ar aparține, de fapt, unei societăți comerciale din Ilfov.

Cert este că firma transportatoare (cea din Olt) a fost sancționată conform prevederilor Legii nr. 61/1991 R, cu amendă contravențională în valoare de 200 de lei, potrivit IPJ Olt.

Imagini de pe b-dul A.I. Cuza:

Foto: Georgiana Raicu
Foto: Georgiana Raicu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here