Finanțele Publice Olt cheamă contribuabilii la o întâlnire. Ce intenție au reprezentanții Fiscului

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Olt va organiza, joi, 20 iunie, la sediul instituţiei din Slatina, o întâlnire dedicată contribuabililor şi mediului de afaceri pentru a oferi clarificări şi îndrumări pe mai multe teme.

Vor fi clarificate aspecte fiscale privind modificarea legislaţiei pentru zilieri, Declaraţia Unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice (categoriile de persoane care au obligaţia depunerii declaratiei unice, modalitatea de completare, modalităţi de depunere electronică a declaraţiei unice), serviciile electronice oferite de A.N.A.F (Serviciul Spaţiul Privat Virtual şi Serviciul de depunere on-line): avantajele utilizării serviciilor electronice, modalitatea de accesare şi utilizare a serviciilor electronice.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul “Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link : https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria “Asistenţă în domeniul fiscal’’, Subcategoria “Întâlniri cu contribuabilii”.

Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveşte clarificarea noutăţilor legislative, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt organizează periodic întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme.

Contribuabilii pot afla informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere la sediul A.J.F.P Olt, prin intermediul CallCenter-ului apelând  numărul de telefon 031.403.91.60 sau prin accesarea listei întâlnirilor disponibile la următorul link : https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.

Întâlnirea cu reprezentanții Fiscului va avea loc, începând cu ora 11,00, în sala de ședințe din AJFP, situată la etajul 1 al instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here