Echipajele elevilor din Slatina și Tătulești au câștigat concursul „Cu viața mea apăr viața”, etapa interjudețeană/ FOTO

Performanță remarcabilă pentru elevii de la Liceul Tehnologic „Alexe Marin” Slatina și Școala Gimnazială Tătulești, care, miercuri, la Alexandria, au reușit să câștige etapă interjudețeană a concursului „Cu viața mea apăr viața”.

Competiția a aliniat la start șase echipaje formate din elevi de gimnaziu și liceu din județele Teleorman, Olt și Giurgiu.

Concursul a avut o probă teoretică, iar probele practice au constat în transportarea unui pacient pe targă, pe o distanță de 50 de metri și parcurgerea unui traseu cu obstacole, având masca pe figură, cu vizorul obturat.

Echipajele din Olt au obținut punctaje foarte bune la toate cele trei probe și s-au calificat la etapa națională a concursului.

„Le mulțumim elevilor pentru efortul depus, dar și doamnelor profesoare Diaconu Maria și Popa Maria de la Liceul Tehnologic „Alexe Marin” și doamnei Păun Daniela de la Școala Gimnazială Tătulești, pentru implicarea în procesul de pregătire a copiilor!”, este mesajul transmis participanților de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here