PSD, reacție ACIDĂ după semnarea Pactului Național pentru o Românie Europeană: Arată lipsă de seriozitate și respect pentru români

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a declarat, joi, după ce președintele Klaus Iohannis a mustrat PSD-ul, în lipsă, la semnarea “Acordului Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al României”, că șeful statului nu a răspuns la amendamentele pe care social-democrații le aveau la acest acord.

Mai mult, Fifor îi cere lui Iohannis să explice public și punctual cu ce anume din setul de propuneri venite de la PSD nu a fost de acord.

”Îmi pare rău că președintele a ignorat apelul Partidului Social Democrat cu privire la acordul politic național. Am propus completarea acestui pact cu valori și principii europene esențiale pentru România pe care, însă, domnul Iohannis le ignoră deliberat, fiind captivat de-a dreptul de campania electorală în care se află de la începutul anului.

Ce înseamnă această tăcere absolută, această lipsă totală de reacție din partea domniei sale? Cu care din propunerile PSD nu a fost domnul Iohannis de acord? Cerem un răspuns. Pentru că românii merită un răspuns. Nu este și președintele celor care au votat în 26 mai pentru un parcurs european sănătos? Pentru ei nu se semnează acordul?

România nu mai poate avea un președinte interesat doar de propria campanie electorală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here