ALDE Olt îi cere lui Tăriceanu, „cu fermitate”, să candideze la alegerile prezidențiale

ALDE Olt îi cere lui Călin Popescu Tăriceanu, „cu fermitate”, să candideze la alegerile prezidențiale.

Solicitarea vine în urma adoptării, de către membrii Delegației Permanente a organizației județene, a unei rezoluții în acest sens.

„Luni, 17 iunie 2019, membrii Delegaţiei Permanente a Filialei ALDE Olt au adoptat o REZOLUŢIE prin care se cere, cu fermitate, domnului Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, să candideze la alegerile prezidenţiale din acest an”, se arată într-un comunicat de presă al ALDE Olt.

Rezoluţia a fost votată în unanimitate de către cei prezenţi, după ce a fost supusă dezbaterii, mai spun oamenii lui Tăriceanu din Olt.

În conţinutul documentului este justificată necesitatea imperioasă a acestui demers şi importanţa candidaturii liderului ALDE pentru viitorul României, se mai arată în comunicat.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, la începutul acestei luni, după ce Senatul a respins cererea de începere a urmăririi penale pe numele său, că în prezent nu mai este o opțiune candidatura sa pentru alegerile prezidențiale, deși, în trecut, afirmase că este pregătit să-și asume acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here