Marius Iancu (PSD): Avem responsabilitatea să ne reorganizăm și să redevenim un partid puternic

Deputatul de PSD de Olt Marius Iancu

PSD rămâne, în continuare, la guvernare după ce moțiunea depusă de partidele de Opozitie nu a trecut, fiind votată de numai 200 de parlamentari, scrie, pa pagina sa de Facebook, deputatul PSD de Olt Marius Iancu. 

În acest context, parlamentarul de Olt susține că PSD trebuie să arate că a învățat ceva din lecția votului negativ primit la alegerile europarlamentare și că trebuie să se reorganizeze astfel încât să redevină puternic.

„Avem responsabilitatea să continuăm proiectele începute și să asigurăm României stabilitate și creștere economică, avem responsabilitatea să nu ne dezamăgim electoratul, membrii de partid și simpatizanții noștri și să aratăm că am învățat lecția votului negativ pe care l-am primit la alegerile europarlamentare. Avem responsabilitatea să ne reorganizam și să redevenim un partid puternic și unit care are sustinerea românilor. Suntem la guvernare, avem majoritate în Parlamentul României și avem încă multe de făcut pentru români”, a scris, pe Facebook, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here