DRAGOSTEA UCIDE! O femeie A MURIT după ce a făcut AMOR timp de DOUĂ ZILE, imediat după NUNTĂ! Incredibil ce a INTRODUS soțul în ea

Sursa foto: b1.ro

O partidă de dragoste s-a lăsat cu o tragedie! Un bărbat în vârstă de 52 de ani este acuzat că și-a ucis soția, în urma unei partide maraton de amor, ce a avut loc la scurt timp după ce s-au căsătorit. 

Ralph Jankus (52 de ani) și soția lui, Christel (49 de ani) au luat parte la o partidă de amor de 48 de ore, în timpul căreia femeia a suferit răni grave, după ce un obiect ascuțit a fost introdus în ea, informează a1.ro.

Bărbatul a chemat ambulanța patru zile mai târizu, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Ralph JanKus a fost prezentat în fața judecătorilor și s-a apărat spunând că n-a crezut cu adevărat că femeii îi este rău.

Anchetatorii susțin însă că bărbatul trebuie să plătească întrucât i-a pus viața în pericol și nu a chemat ajutor imediat.

De asemenea, el a precizat că partida de amor a fost consimțită și a dezvăluit, de asemenea, că în ultimii 30 de ani a luat parte la numeroase sesiuni sadomasochiste.

Mai mult, el a spus că-și iubește soția la nebunie, iar ea acceptase să facă amor pentru că nu plecaseră în luna de miere.

(Foto: a1.ro)

Fiul victimei, în vârstă de 30 de ani, spune că mama lui a fost abuzată atunci când era copil și era instabilă mintal. Acesta a mărturisit că femeia avea numeroase răni pe tot corpul, dar mai ales în zona genitală și îi fusese perforat intestinul. De asemenea, el l-a acuzat pe fostul soț al mamei că o bătea și o încuia în apartament.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here