Membru PNL din Olt, prins cu sute de mii de țigări de contrabandă. Șeful PNL Olt îl apără

Sursa foto: gazetanoua.ro

Liderul contrabandiștilor săltați, joi, de prolițiștii de la Combaterea Crimei Organizate Olt este fostul viceprimar din comuna Milcov, Jan Militaru, membru al Partidului Național Liberal (PNL), potrivit gazetanoua.ro. Liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu, a declarat că fostul edil își va pierde calitatea de membru al partidului doar în cazul în care va fi condamnat.

Acesta a fost săltat, joi, împreună cu alte trei persoane în urma unor percheziții pe care polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Olt și de la Investigarea Criminalității Economice le-au efectuat în Slatina și Milcov.

Oamenii au descoperit mai multe dube încărcate cu sute de mii de țigări netimbrate care ar aparține fostului viceprimar din Milcov și unei rude a acestuia.

Una dintre percheziții a avut loc la magazinul pe care liberalul îl deține în zona Zahana din Slatina, unde se presupune că s-ar fi vândut țigări de contrabandă, mai scrie gazetanoua.ro, potrivit căreia liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu, a declarat că, doar în cazul în care liberalul din Milcov va fi condamnat pentru contrabandă de țigări, el își va pierde statutul de membru al partidului.

„În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 685.000 de țigarete, în vederea continuării cercetărilor. Patru persoane au fost aduse la sediul IPJ Olt în vederea audierii și pentru dispunerea măsurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Printr-o experiență similară a trecut și soția fostului viceprimar, Rodica Militaru, care în 2011 a fost trimisă în judecată, împreună cu un funcționar vamal, pentru contrabandă cu țigări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here