Un angajat de la Yazaki a murit la locul de muncă, iar cazul a fost ținut secret

Un angajat al Yazaki Ploiești a murit la locul de muncă în urmă cu două săptămâni, timp în care compania nu ar fi anunțat autoritățile în drept despre tragicul evenimentul, potrivit ph-online.ro. Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă.

Bărbatul, de 44 de ani, ar fi murit din cauza unei insuficiențe cardiace, spun cei de la Inspecția Muncii, care au demarat o anchetă.

Reprezentanții companiei au chemat o ambulanță, dar, din păcate, în ciuda eforturilor echipajului medical de a resuscita victima, aceasta nu a mai putut fi salvată.

„Cel care a murit la Yazaki a stat la cabinetul firmei in stare gravă fără a fi consultat de medic. Se intampla frecvent astfel de lucruri. Iti dă un calmant usor si te întorci pe linie ca suna șefii in disperare dupa tine. Acum săracul om nu a mai reușit să reziste 2 ore pana la venirea ambulantei”, a spus o persoană citată de ph-online.ro.

Interesant este că accidentul de muncă nu ar fi fost anunțat la poliție sau la parchet în cele două săptămâni care s-au scurs de la tragicul accident de muncă, mai scrie sursa citată.

3 COMENTARII

  1. A ti vazut cand a murit un politist ce sa intamplat , dar daca a murit un om de rand nu are nimic , asta nu are copii ca si militianul ala dar asta muncea ca sa aiba militianul 2000 de euro pe luna si el salariu minim , pai e corect ce se intampla in tara asta de cacat ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here